Riool ontstoppen Utrecht

Loopt het water niet meer goed weg in uw gootsteen, toilet of douche? Dan betekent het dat de riolering verstopt is. Andere indicaties van verstopte riolen zijn borrelende geluiden en een onplezierige rioollucht. Kieft Riooltechniek is dé specialist op het gebied van riool ontstoppen in Utrecht en omgeving.

Riool laten ontstoppen in Utrecht

Een verstopte riolering kan altijd optreden. In de meeste gevallen zal er een ontstoppingsbedrijf ingeschakeld moeten worden om uw riool te laten ontstoppen. Kieft Riooltechniek is werkzaam in Utrecht en omgeving.

Bent u woonachtig in Utrecht, of in de omgeving van Utrecht, en heeft u last van een verstopte riolering? Neem dan direct contact met ons op.

Wij worden regelmatig ingeschakeld voor het lokaliseren en oplossen van rioolproblemen. U kunt onze gele wagens dan ook in heel Nederland tegenkomen.

Hoe ontstoppen wij uw riolering?

Wij maken gebruik van verschillende reinigingsapparatuur. Onze gele wagens zijn voorzien van speciale hogedrukmachines en combiwagens. De hogedrukreinigers zijn niet te vergelijken met de ‘standaard’ hogedrukreinigers.

Het vervelende aan de onplezierige rioollucht is dat deze onzichtbaar is. Om na te gaan waar de riolering kapot is, gebruiken wij een rookmachine. Deze machine blaast rook het riool in. Deze rook is, in tegenstelling tot de stank, wel zichtbaar. Op deze manier kunnen wij de problemen constateren om deze vervolgens op te lossen.

Riool laten ontstoppen door Kieft Riooltechniek

U kunt met al uw rioolproblemen terecht bij Kieft Riooltechniek. Indien u woonachtig bent in Utrecht en omgeving en u wilt uw riool laten ontstoppen, neem dan contact op met 0343 49 10 97. Als u een onderhoudscontract afgesloten heeft, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep doen op onze ontstoppingsdienst.

Bij ons kunt u dus terecht als u uw riool wilt ontstoppen, maar wij doen meer dan dat. Wij zijn eveneens specialisten op het gebied van rioolinspectie. De rioolstelsels bevinden zich ondergronds, hierdoor zijn deze lastig bereikbaar. Door middel van onze geavanceerde hulpmiddelen kunnen wij complexe problemen in kaart brengen.

  • Ontstoppen 24 uurs service
  • Reiniging
  • Aanleg, renovatie en reparatie rioleringen
  • Riool camera inspectie

Contactformulier