Riolering aanleggen, vervangen en onderhouden

Ook voor het aanleggen, onderhouden en vervangen van rioleringssystemen en drainageleidingen bent u bij Kieft Riooltechniek aan het juiste adres. Zowel voor gemeenten, bedrijven als particulieren staat ons team klaar.

Alle werkzaamheden in relatie tot de aanleg en het onderhoud van riolen worden door Kieft Riooltechniek uitgevoerd. Denkt u hierbij aan het verwijderen en herstellen van bestrating, de graaf- en grondwerkzaamheden, het transport en het afvoeren van vervangen materialen. Al het daarvoor benodigde materiaal en materieel heeft Kieft Riooltechiek in eigen beheer.

Riolering aanleggen van diverse materialen

Kieft Riooltechniek kan systemen aanleggen van verschillende materialen. U krijgt altijd advies over wat in uw situatie de beste oplossing is.

Gemengde en gescheiden riolering aanleggen en onderhouden

Kieft Riooltechniek heeft de kennis, mankracht en alle benodigde materieel en materiaal in huis om zowel gemengde als gescheiden rioolsystemen aan te leggen en te onderhouden.

IBA riolering aanleggen en onderhouden

Ook voor het aanleggen en onderhouden van uw IBA systeem kunt u een beroep doen op Kieft Riooltechniek. Lees hier meer over IBA’s.

Veiligheid

De veiligheid van onze werknemers en de mensen ter plaatse staat altijd bovenaan op het prioriteitenlijstje. Kieft Riooltechniek beschikt daarom ook over het VCA certificaat.

  • Ontstoppen 24 uurs service
  • Reiniging
  • Aanleg, renovatie en reparatie rioleringen
  • Riool camera inspectie

Contactformulier