Ontstoppingsdienst van Kieft Riooltechniek

Wanneer u opmerkt dat het water niet meer goed wegloopt, bijvoorbeeld doordat de toiletpot bij het doorspoelen bijna overstroomt of wasbak vol water blijft staan, dan duidt dat op een verstopte riolering. Borrelende geluiden en een onaangename rioollucht zijn ook standaard ‘waarschuwingstekens’ dat de doorstroming van het riool alles behalve optimaal is. Kieft Riooltechniek is dé dienst voor riool ontstoppen. De vraag is nu welk riool er verstopt zit: uw riool of het gemeentelijk riool?

Uw riool of het gemeentelijk riool verstopt?

Wanneer alle afvoeren in uw woning of pand verstopt zitten, dan is de kans groot dat het hoofdriool van de gemeente verstopt zit. In het geval een of meer afvoeren niet meer doorstromen, maar andere afvoeren geen problemen vertonen, dan is de kans groot dat uw eigen riool verstopt zit. De regel die gemeenten over het algemeen hanteren is dat u hen mag bellen in het geval uw erfscheidingsput vol blijft staan. In alle andere gevallen dient u contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf.

Verstopt riool en ontstoppingsmiddelen

Een verstopping van een kleine afvoer van bijvoorbeeld een wasbak of douche kunt u proberen te verhelpen met een ontstoppingsmiddel. Houdt u zich daarbij altijd strikt aan de richtlijnen van het product. Is de verstopping niet verholpen, gebruik dan nooit een ander product voor een ‘herkansing’. Wanneer twee verschillende ontstoppingsmiddelen in aanraking komen met elkaar, kan dit gevaarlijke chemische reacties geven. Ook een te grote hoeveelheid ontstoppingsmiddel is onverstandig. De kans is groot dat u de verstopping verergert doordat het middel in de leiding gaat kristalliseren. Kortom: één poging ondernemen volgens de productvoorschriften. Lukt het niet, belt u dan een ontstoppingsbedrijf!

Doe een beroep op de ontstoppingsdienst van Kieft Riooltechniek

Belt u 0343 49 10 97 voor het maken van een afspraak tijdens kantooruren. Heeft u een onderhoudscontract afgesloten, dan kunt u zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week een beroep doen op onze ontstoppingsdienst. In dat geval beschikt u over een speciaal storingsnummer, waaronder Kieft Riooltechniek te allen tijde bereikbaar is.

Kieft Riooltechniek is actief in heel Nederland en is dus ook dé dienst voor riool ontstoppen Utrecht.

  • Ontstoppen 24 uurs service
  • Reiniging
  • Aanleg, renovatie en reparatie rioleringen
  • Riool camera inspectie

Contactformulier