Riool ontstoppen Amersfoort

Spoelt het toilet niet meer (goed) door? Zit de keukenafvoer verstopt? Komt er een nare lucht uit het doucheputje? Hoort u een borrelend geluid uit de riolering komen?

Grote kans dat het riool verstopt is. Herkent u zich in (één van) deze problemen en bent u woonachtig in de omgeving van Amersfoort, bel ons op 0343 49 10 97 of neem contact met ons op.

Kieft Riooltechniek is met zijn gele wagens een begrip in de omgeving van Amersfoort. Wij zijn dé experts op het gebied van riool ontstoppen in Amersfoort en omgeving.

Riool laten ontstoppen in Amersfoort

Bent u woonachtig in Amersfoort, of in de omgeving van Amersfoort, dan zijn wij snel ter plaatse.

Onze gele wagens rijden al meer dan 25 jaar door heel Nederland. Wij helpen particulieren, bedrijven en de overheid met diverse problemen aan de riolering. Als u het riool wilt laten ontstoppen, dan is snel handelen gewenst.

De werkwijze van Kieft Riooltechniek is gemakkelijk en doeltreffend: U belt of neemt op een andere manier contact op en wij komen uw riool ontstoppen!

Onze werkwijze

Voor een vakkundige rioolontstopping bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij gebruiken de modernste hulpmiddelen zodat wij het probleem op een professionele manier kunnen verhelpen.

Kieft Riooltechniek heeft de beschikking over professionele reinigingsapparatuur, zoals speciale hogedrukmachines en combiwagens.

In sommige gevallen is het riool ‘probleem’ moeilijk op te sporen. Op die momenten kan een speciale videocamera uitkomst bieden.

Met deze riool camera kan het riool volledig geïnspecteerd worden. Zodra het probleem eenmaal is gevonden, gaan we gericht werken aan een oplossing. Kortom: Een snelle en doeltreffende manier om rioleringen te ontstoppen.

Ook maken we regelmatig gebruik van de rookmachine. Een nare rioollucht is vaak onzichtbaar. Met een rookmachine kunnen we precies nagaan waar het probleem zich bevindt.

De rookmachine blaast rook in het riool. In tegenstelling tot de stank is de rook wel zichtbaar. Op deze manier kunnen wij het probleem achterhalen en vervolgens oplossen.

Kieft Riooltechniek ontstopt professioneel uw riool in Amersfoort

Kieft Riooltechniek is dé ontstoppingsdienst in Amersfoort en omgeving. Heeft u problemen met de riolering? Onze monteurs zijn snel ter plaatse om uw riool te ontstoppen.

Wij helpen particulieren, bedrijven en de overheid in de regio Amersfoort bij riool verstoppingen. Dus, zoekt u een vakkundig en professioneel ontstoppingsbedrijf? Wij helpen u graag.

Bel direct met 0343 49 10 97 of neem contact met ons op via het contactformulier.
Heeft u een onderhoudscontract, dan kunt u ons bereiken op het storingsnummer welke u van ons heeft ontvangen.

  • Ontstoppen 24 uurs service
  • Reiniging
  • Aanleg, renovatie en reparatie rioleringen
  • Riool camera inspectie

Contactformulier